Етър предлага нов договор на Боруков, Левски отново се намесва


Етър предлага нов договор на Боруков, Левски отново се намесва
Снимка: Туитър

1389 0

Левски е решен да рестартира преговорите по привличането на централния нападател Преслав Боруков. Интересът на "сините" към младока се засили, след като трансферът му в чешкия Слован Либерец пропадна. Събитията около таланта и неуспеха с Билал Бари от Монтана са накарали шефовете на "Герена" отново да погледнат сериозно на варианта със своя юноша.

Впечатлилият с екипа на "болярите" бивш футболист на Шефилд Уензди има откупна клауза в размер на 60 хиляди евро, което няма да представлява проблем за Левски, особено след изходящите трансфери на Паулиньо и Станислав Иванов. Такъв се очаква и на Робърта, пише "Тема спорт".

Левски обаче продължава да има сериозен конкурент в лицето на ЦСКА 1948, който предлага сериозна сума на стрелеца. Запитвания към Боруков има и от чуждестранни тимове, а условието на Преслав е да подпише договор, който да няма висока откупна клауза, за да може лесно да се върне на Острова. Междувременно стана ясно, че хърватски защитник е на проби при "сините" - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички