Сираков потвърди, че вратар на Левски поема към Италия, но под наем


Сираков потвърди, че вратар на Левски поема към Италия, но под наем
Снимка: Официален сайт на Левски

1842 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков направи разяснения около евентуалния трансфер на вратаря Иван Андонов в италианския Фиорентина. В последните няколко дни младият страж бе свързван с няколко италиански тима.

"Разбрали сме се с италианския клуб за условията и всеки момент трябва да подпишем договор. Когато това стане факт, ще стане ясно и кога Иван ще пътува за Италия. Разбрахме се да дадем вратаря под наем с опция да бъде закупен от Фиорентина. На този етап няма да имаме финансови взаимоотношения, евентуално, когато бъде закупен“, заяви Сираков пред dsport.

Той не пожела да коментира медийните спекулации, че Найджъл Робърта е продаден където и да било: "Робърта е играч на Левски и продължава подготовката с отбора в Хърватия. Когато има нещо около негов трансфер или на когото и да е друг играч на Левски, медиите ще бъдете информирани“.

 Юношата на "сините", който е роден през 2003-а година, подписа професионален договор с Левски в началото на миналата година до 31 декември 2022. А кога е първият мач на "сините" за пролетния полусезон - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички