Божинов разкри кой дърпа конците в "Левски"


Божинов разкри кой дърпа конците в "Левски"

1743 0

Иво Тонев дърпа конците в "Левски", обяви Валери Божинов. Така той потвърди на глас нещо, което отдавна се говори, но няма официално потвърждение.

На въпрос: "Тодор Батков или Иво Тонев е силният човек в "Левски”?", нападателят отговори: "Винаги съм си мислил, че Тонев решава нещата на „Герена”. Винаги това е било моето мнение. Мисля, че той решава всичко.”

Валери Божинов коментира слуховете, че може да се завърне в „Левски” от лятото. Както е известно, нападателят миналата година игра за „сините”, а през последните 9 месеца риташе в италианския втородивизионен Тернана.

"Аз съм левскар, обичам „Левски” и желая всичко най-добро на клуба. Дали ще се върна в „Левски" на този етап? Трудно. Не съм разговаял с никого. Аз желая на клуба да се стабилизира, да влязат нови хора, с финанси, за да можем да го гледаме отбора в Лига Европа и в Шампионска лига. Но, за да станат тези неща, трябва да имаш стабилен гръб и разбира се – финанси, защото никой чужденец няма да дойде и да играе за чест и слава", подчерта Божинов пред bTV.

Той даде култово обяснение за загубата на "сините"  от Черно море (1:2 след прод) във финала за купата на България.

"Топката е едно кълбо, някой път като я ритнеш, влиза, а друг път – излиза в аут или се удря в гредата", изби рибата Валери.

"Не можах да разбера защо футболистите на "Левски" бяха толкова сковани, защото те на практика бяха пред своя публика. Играха пред 14-15 хиляди души, дошли от цялата страна. Вярно, публиката не играе, но аз съм виждал тези футболисти да се представят по друг начин”, добави той.

Националът беше попитан и за грешките на Стойчо Стоев на мача в Бургас. "Сини" легеди като Наско Сираков и Христо Йовов хвърлиха вината върху специалста

"Не съм аз човекът, който може да критикува Стойчо Стоев, но като фен, който бе на стадиона и подкрепяше отбора... сега е много лесно да обвиниш треньора за смяната на Аниете. Той получи някъв крамп, но аз, примерно, дори да ме беше сменил, аз нямаше да изляза! Защото аз например съм вкарал гол и мога да осмисля сезона, ако донеса трофея, просто познавайки се, нямаше да изляза”, категоричен е Божинов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички