Илиана Раева: Левски няма капацитет, страшно е


Илиана Раева: Левски няма капацитет, страшно е

1912 0

Президент на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира ситуацията в Левски. Тя заяви, че в момента Левски няма капацитет и това, което се случва в клубът е страшно.

„В Левски сезоните от 2008 година „еволюират“, за да се стигне до този момент. Това е закономерно. Т.е. деградацията еволюира. Разбира се, че Наско страда много. Той много говори, много неща каза, но нямаше смисъл. Не е ясно кой кой е. За да може, особено в спорта, където всичко е на показ, нещата да вървят, нямаш право да имаш задкулисие и да имаш некачествени хора. Иска се знание, иска се възможност. Левски няма капацитет. За втори път обесиха Левски, образно казано, много е страшно това, което става в клуба“, заяви Раева в предаването „120 минути“ по БТВ.

„Само фактът, че се задава въпросът кой управлява Левски, е страшен. Говори се с недомлъвки и съвсем естествено е Левски да бъде в това състояние. Може би има и политика, къде няма политика в България. Въпросът е да се намери верният път, с верните хора. Трябва да има тотална промяна“, добави още Раева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички