Гръцки гранд се прицели във Валери Божинов


Гръцки гранд се прицели във Валери Божинов

1313 0

Влери Божинов може да заиграе в Панатинайкос от следващия сезон, твърдят гръцките медии. 29-годишният футболист в момента е свободен агент, след като напусна Тернана.

Според информацията, българският нападател е един от трите варианта пред ПАО за нови попълнения в атака през летния трансферен прозорец.

Гръцкият гранд завърши на второ място в крайното класиране, след като спечели решаващия плейоф и ще участва в квалификациите за влизане в групите на Шампионска лига.

Панатинайкос стяга сериозна селекция за участието си в турнира, като в отбора вече бе привлечен Майкъл Есиен, който подписа двугодишен договор.

Основната трансферна цел на ПАО е голмайсторът на изминалия гръцки шампионат Херонимо Баралес, който е собственост на Астерас Триполис. Това прави трудно осъществим трансфера на аржентинския нападател.

Футболистът на Динамо Загреб Дуйе Чоп и Валери Божинов са другите две опции пред треньорския щаб на Панатинайкос. Новаците в италианския футболен елит Карпи и Фрозиноне също проявяват интерес към българския нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички