Валери Божинов с нова работа - подписа договор до 31 юли със "Sky Italia"


Валери Божинов с нова работа - подписа договор до 31 юли със "Sky Italia"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3371 0

Известният български футболист Валери Божинов официално е подписал договор с медийния гигант Sky Italia, съобщава Sportal.

Контрактът му е до 31 юли и включва между 15 и 20 платени участия, в които ще бъдат анализирани мачовете за Купата на Италия, тези от Серия Б, Лига Европа и Лига на конференциите, както и част от двубоите от елитната Серия А, за които телевизията държи правата за излъчване.

Първото участие на Божинов ще бъде още днес (6 януари), а голяма част от предаването ще бъде посветена на легендарния Джанлука Виали, който почина на 58-годишна възраст.

"Да, от днес парафирах със Sky до 31-ви юли. За мен това е много голямо признание. Ясно е, че имам още много да уча, но пред себе си виждам нови хоризонти. Сега гледам на футбола от друга гледна точка. Амбициран съм и искам да се развивам. За мен това е голяма възможност и благодаря на Sky", заяви българският нападател пред изданието и допълни:

"Много италиански легенди минаха по този път, включително и Джанлука Виали, мир на праха му. В момента уча, тъй като досега съм бил само професионален футболист. Искам да опитам нови неща и да науча още много".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички