Божинов обясни защо Александров не е получил достатъчно шанс в ЦСКА


Божинов обясни защо Александров не е получил достатъчно шанс в ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3210 0

Валери Божинов коментира най-горещите теми от българския футбол, като не подмина и един от претендентите за титлата от родния елит - ЦСКА. Бившият футболист на Септември, който имаше роля на помощник-треньор в клуба, коментира ситуацията около Симеон Александров.

Младокът се превърна в широко коментирана тема, тъй като бе откупен от "червените" в края на летния трансферен прозорец, но след едва 38 изиграни минути бе върнат под наем в Септември още в началото на настоящия прозорец.

От "Тема Спорт" попитаха Божинов дали е коментирал бъдещето на футболиста със своя приятел Саша Илич, с когото имаха общ период в сръбския Партизан. 

" Не. Не сме говорили на тази тема. Това е решение на Саша. Но още, когато стана този трансфер, моето мнение бе, че ЦСКА правят отлична инвестиция, но трябваше да го оставят да продължи да се развива в Септември. В ЦСКА той няма това спокойствие и трябва да е наистина готов за там.

В ЦСКА няма време да се дава толкова шанс на по-млади футболисти. В последните години е така. Целите на клуба не кореспондират с друга политика. Трябва да си топ талант, за да се наложиш в съвременната конкуренция. Така е по цял свят в клубовете, които преследват първо място", сподели Божинов за младия играч.

Вижте какво пожелание отправи Божинов към ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички