"Имаме воден разговор с него" - президент на български клуб обяви бъдещето на Валери Божинов


"Имаме воден разговор с него" - президент на български клуб обяви бъдещето на Валери Божинов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3493 0

Известният български футболист Валери Божинов най-вероятно ще се присъедини към подготовката на втородивизионния Добруджа! Новината бе съобщена лично от президента на клуба Йордан Йорданов пред радио "Добруджа".

Ако всичко бъде наред, 36-годишният нападател, който на 15 февруари ще навърши 37 години, ще бъде в ролята на играещ помощник-треньор в тима на Сашо Ангелов, който в момента е на предпоследното 17-то място във Втора лига (16 точки от 17 мача).

"Имаме воден разговор с него той да помага на Добруджа. Както със своите качества да сплотява колектива с изключителните си футболни умения, които са на много високо ниво, така и да помага на старши треньора. В рамките на една седмица ще ги изчистим и уточним нещата с него, но има вероятност той да пристигне в Добрич и да помогне на клуба. Със сигурност ще има треньорски функции, а дали ще играе като футболист - ще преценим от неговото състояние", обясни Йорданов.

Първата тренировка на ФК Добруджа ще се проведе в сряда, 4 януари, от 14:00 часа на стадион "Дружба" и ще бъде отворена за привържениците. Президентът на клуба допълни, че се очакват 5 нови попълнения, които ще дойдат от Левски, ЦСКА 1948 и от чужбина.

Интересно е да се отбележи, че Сашо Ангелов е втори баща на Валери Божинов, а в началото на месец ноември вече се бяха появили индикации, че нападателят може да се насочи именно към Добрич!

*Още новини за български футбол ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички