Бивш нападател на Левски също подкрепи идеята за сдружение на феновете


Бивш нападател на Левски също подкрепи идеята за сдружение на феновете
Снимка: Lap.bg

1558 0

Наскоро старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази принципното си съгласие да бъде създадено сдружение на привържениците, което в бъдещ момент да получи акциите на клуба. Подобна теза изказа и бившият нападател на отбора - Михаил Вълчев. 

Ето какво каза той пред "Мач Телеграф":

"Всичко се прави за добро. Ще има пари за селекция и за заплати, а това на свой ред ще доведе до нужното спокойствие в редиците на Левски. Футболистите ще играят по-уверено и с повече настроение. Нещата при "сините" вървят към по-добро", заяви той в началото и след това коментира предстоящата зимна пауза в Първа лига.

"Не вярвам, че физическата подготовка на футболистите се подобрява през паузите. Дългото прекъсване помага на играчите да се разтоварят психически и да починат от мачовете в първенството. На Левски са му необходими поне пет нови играчи. Още един в дефанзивен план, за да се стабилизира отбраната. В средата двама за допълнителна агресия. Да имат повече мисъл и по-бързо изграждане на атаките. Едно крило и нападател, защото е нужна повече конкуренция".

"Отбор от ранга на Левски не може да е само с един таран в предни позиции. Бари тренира добре и се старае. Психически играе по-освободено. Смятам, че ще продължи така след паузата. В част от срещите оставаше изолиран в предни позиции, трябва да подобри контрола върху топката. Станимир Стоилов е човек с богат опит. Мисля, че взима правилни решения и положителните резултати ще дойдат скоро", добави още Мишо Вълчев.

Наставникът на Левски бе изразил и принципна подкрепа за Борислав Михайлов, но както разбрахме от публикация на Димитър Бербатов малко по-рано днес, Софийски градски съд явно не смята, че Извънредният конгрес в БФС се е състоял по правилата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички