Бивш играч на Левски: До края на сезона нищо не се знае, този отбор може да се пребори за място в Топ 3 и Европа


Бивш играч на Левски: До края на сезона нищо не се знае, този отбор може да се пребори за място в Топ 3 и Европа
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4094 0

Бившият футболист на Левски Емил Ангелов даде интервю пред "Мач Телеграф", в което коментира двете битки на "сините" с Лудогорец в края на миналата седмица. Съставът на Станимир Стоилов завърши 0:0 с "орлите" на 1 декември в отложена среща от Първа лига, а на 4-и отпадна за Купата на България след поражение с 1:2.

"Стори ми се, че в четвъртък Левски игра малко по-добре. Тази среща за Купата беше малко по-особена. Като бивш футболист мога да кажа, че два мача с даден противник в рамките на няколко дни, на един и същ стадион, не са приятни. Не знам кой го е измислил, но това не го харесвам. Малко или много - има лимит на играчите", започна коментара си Бабангида, а след това посъветва на "Герена" да не се отчайват:

"На мнение съм, че тези футболисти на Левски могат повече. До края на сезона нищо не се знае. Идва Нова година, нов късмет. Не бива да се отказват нито играчите, нито треньорите, а феновете трябва да са до тях. Знам какви хора работят в Левски и се трудят много. Моето мнение е, че "сините" ще са по-различни през пролетта".

"Левски владееше повече инициативата в срещата с Лудогорец. Не играха слабо в никакъв случай, но резултатът е най-важен. Победите радват феновете. Имаха нужда "сините" от един успех и то в този двубой. Получи се здрав мач, но си пролича кой е по-добър. Изчакаха си моментите домакините", каза още Ангелов и после изрази увереност, че няколко победи ще върнат самочувствието на Левски:

"Понякога каквито и тренировки да правиш, каквото и да говориш на даден играч... Колкото и психически да се опитваш да го подготвиш, колкото и да си перфектен, ако той не осъзнае каква е целта - нищо не може да се направи. Трябва да се осъзнаят и освободят. Не може да се говори за изхабяване. Идеята тук е да се съвземат и да се върнат на пътя на победите, защото те го могат. Те ще го направят. Просто им трябват няколко победи. Самочувствието им ще се вдигне и този стрес ще изчезне и ще започнат да радват отново хората".

Бившият нападател допълни още, че според него "сините" могат да се преборят за място в Топ 3 и така да спечелят "билет" за Европа:

"Мисля, че този отбор може да се пребори за място в Топ 3 и Европа. Това е и целта в момента. Феновете съм сигурен, че и през пролетта ще са зад Левски и ще пълнят стадионите, защото обичат отбора си".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Исторически момент: Лудогорец със специален успех над Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички