Дунав (Русе) - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя за Купата на България?


Дунав (Русе) - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя за Купата на България?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3080 0

Дойде редът и на Левски да стартира за Купата на България. "Сините" гостуват на Дунав на Градския стадион в Русе в двубой от 1/16-финалите за турнира.

"Сините" не се намират в особено добър момент, като вече в 4 мача от Първа лига нямат записана победа. Последната такава им е срещу Черно море на 22-ри октомври. Дунав, от своя страна, има 3 победи и 1 загуба в последните си двубои във Втора лига, като може да се заяви, че имат подем в играта. 

Николай Костов е преследван и от доста проблеми. Най-големият е липсата на Уелтън, което поражда и малко креативност в предни позиции. Друг от постоянните играчи в "синьо" - Вандерсон Цунами, също няма да може да вземе участие. Той получи травма в последния мач на отбора срещу Ботев Пловдив на "Герена".

Николай Михайлов пък се разболя в часовете преди срещата в Русе и отбора замина единствено с Иван Андонов, който все още няма официален мач за столичани. Пламен Анdреев бе на вратата в двубоя срещу Естония с младежкия тим и изглежда малко вероятно да играе в два поредни дни.

Nаставникът на съперника Мартин Ковачев призна за такива. Той няма да може да разчита на бившия футболист на Литекс Илия Миланов, както и на бившия играч на ЦСКА Никола Колев. Все пак Ковачев допълни, че всички останали са на линия. Освен това той призна, че се радва, че Дунав Русе се е паднал срещу съперник от класата на Левски.

ТВ излъчване

Първоначално срещата трябваше да се играе в по-ранен час, но заради феновете той бе преместен за 18 часа. По този начин повече привърженици ще може да покажат подкрепа. Двубоят Дунав Русе - Левски ще бъде излъчван пряко по Диема Спорт, като ще може да го следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички