Бивш футболист на Левски предложи вариант за изход от ситуацията с Андриан Краев


Бивш футболист на Левски предложи вариант за изход от ситуацията с Андриан Краев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

19279 0

Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов изказа мнение за случващото се в "синия" клуб в подкаста на "Господари на ефира" - "Шампионски игри".

Пелето обясни, че ръководството на стадион "Георги Аспарухов" е трябвало по-рано да започне да продава най-добрите играчи:

Станислав Ангелов

"Левски закъсня - трябваше да продават по-рано, още като се видя какво се случва. Позачистваш, взимаш нови играчи и започваш да ги интегрираш. Да не губиш време, защото сметките текат, лихвите растат. Това не е шега работа и трябва да се действа бързо!", заяви 45-годишният Ангелов.

ОЩЕ: Божидар Краев пак изпъкна, а Уелингтън Финикс се откъсна на върха в Австралия (ВИДЕО)

"Освен мача с НАП, "сините" трябва да направят един нелош отбор, ако имат интелекта да го осъзнаят. Да се подготвят нещата за догодина. Още отсега трябва да започне да се гради тимът, защото следващият сезон не може пак да бъде нулев", допълни той.

Пелето предложи вариант

Станислав Ангелов разказа и че преди години е бил в ситуацията, в която е в момента Андриан Краев и дори предложи вариант на двете страни:

ОЩЕ: Потвърдено: Най-лошият трансфер на Станимир Стоилов в Левски отива в друг БГ клуб

"Бях в ситуацията на Краев, но за малко. Тогава за втори път искаха да ми намалят заплатата. При първото преподписване се съгласих, за 10 секунди се разбрах със Сираков. Вторият път им казах, че няма да го направя, защото ми се роди дете, а имах амбиции да играя в чужбина. За тогавашните стандарти заплатата ми бе една от най-ниските. Не исках да я свалям повече. След това Стоилов ми се обади и каза, че ще ми удовлетворят исканията".

"При Краев трябваше да се направи компромис от двете страни. Не може да си мислиш, че ти си водещата страна. Бих предложил да му се сложи откупна цена в договора и той да преподпише", посъветва бившият дефанзивен полузащитник на Левски.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Помните ли? Николай Костов "откри" Хенрих Мхитарян, направи го капитан, а той го похвали!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички