Потвърдено: Най-лошият трансфер на Станимир Стоилов в Левски отива в друг БГ клуб


Потвърдено: Най-лошият трансфер на Станимир Стоилов в Левски отива в друг БГ клуб
Снимка: Lap.bg

37820 0

Станимир Стоилов имаше доста добри попадения като трансфери, докато ръководеше Левски при втория си период начело на "сините". Сред тях обаче категорично не попада дефанзивният полузащитник Нейтън Олдър, който остава един от най-слабите и лоши трансфери на Мъри в Левски.

Вече 21-годишният национал на Кюрасао бе привлечен от нидерландския Грьонинген (където играеше за младежите) през лятото на 2022-ра година. Оттогава обаче се е появил в едва пет официални двубоя за "сините" от България, като общо в тях е записал малко над 20 игрови минути.

В началото на миналата година бе отдаден под наем в Спартак Варна, откъдето обаче се върна през лятото на 2023-та. А сега му предстои ново отдаване под наем, тъй като договорът му с Левски е до лятото на 2025 година.

Още: Току дошлият в Левски Карлос Охене стресна "сините", ще създаде ли проблеми на Костов?

Левски отново отдава под наем Нейтън Олдър - този път в Спортист Своге

Левски пак дава под наем издънката Нейтън Олдър

Нейтън Олдър почти със сигурност ще отиде временно във втородивизионния Спортист (Своге), като за това призна старши треньорът на тима Георги Чиликов. Той говори след победата над Локомотив София с 2:1 в приятелска среща и призна, че Олдър ще бъде привлечен.

"При нас на проби нямаше. С всички 16 човека днес започваме сезона. Изключително съм доволен от себераздаването, от начина, по който играхме. Имахме идеята какво да правим и в голяма част се получи. На базата на това, което имахме като потенциал, съм изключително доволен.

Още: Левски свали цената на Уелтън, за да не остане капо спрямо него

Искам да благодаря на Локомотив София за условията, които ни предоставиха като контролна среща на добър стадион. Резултатът не е толкова важен, но съм казвал, че искам победа във всеки един мач, без значение дали е контрола или официален мач. Най-вече за самочувствие на момчета" - започна той, след което сподели и за Олдър.

Бивш играч на ЦСКА и Левски спасява "сините" от "недоразумение"

Георги Чиликов като треньор на Спортист Своге

Не сме готови на 100%, но една голяма част от това, което беше запълнено, го изпълнихме. Имаме изоставане физически. В сравнение с лятото, сега отборът изглежда много по-запълнен, имаме конкуренция на определени постове. Трябват ни още едно-две нови попълнения. Почти сме се разбрали с Левски да ни преотстъпят Нейтън Олдър. Така, може би, ще завършим селекцията и с този състав ще се борим във всеки мач.

Още: Вече бивш защитник на Левски "издаде" Даниел Боримиров и обвини Николай Костов в лъжа

В момента най-силни сме при статичните положения, подобрихме скоростта в предни позиции. Имаме нелош отбор за Б група. Има момчета, които са тук от лятото израснаха и направиха голяма крачка. Спасението е ясно. Категоричното това е основната цел" - каза още Чиликов.

При "сините" на Николай Костов пък по всяка вероятност ще има още трансфери. Сред тях е и Уелтън, на когото времето в Левски изтича - очакват го в Япония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички