Бивш футболист на Левски: Беше ми много трудно да се разделим, ако трябва да съм честен


Бивш футболист на Левски: Беше ми много трудно да се разделим, ако трябва да съм честен
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4806 0

Бившият десен краен бранител на Левски - Драган Михайлович, даде интервю пред "Gong", в което за пореден път изрази съжалението си от факта, че не е успял да постигне договорка с ръководството на "сините" за нов договор и разкри, че все още гледа мачовете на отбора:

"Беше ми много трудно да се разделя с Левски, ако трябва да съм честен. Очаквах да получа оферта от клуба много преди края на сезона, но това не се случи. В края на сезона получих предложение за едногодишен договор. Исках да намеря компромис за продължителността на договора за две години, но получих отрицателен отговор. Исках да остана дълги години в Левски, но за съжаление не се случи. Винаги следя Левски и моите братя на терена. Гледам мачовете и се радвам за победите на отбора. Мисля, че момчетата играят отличен футбол и доминират над съперника във всеки мач. Това е Левски, който хората искат да виждат!", категоричен бе Михайлович, който каза няколко думи и за мача с Лудогорец за Суперкупата и сблъсъка с ЦСКА на 18 септември:

"Гледах мача за Суперкупата срещу Лудогорец и дербито с ЦСКА. Мога да кажа, че нямахме късмет срещу Лудогорец, защото Левски показа по-добър футбол и повече желание. В дербито с ЦСКА - пълно надмощие и контрол над играта. Момчетата направиха брилянтен мач и показаха кой е шефът на София! Ако Левски продължава да играе така, смятам, че може да стане шампион".

"За мен Левски е символ на истинска любов към футбола. Когато беше трудно, феновете го показаха. Смело мога да кажа, че Левски не е просто обикновен клуб, а едно голямо семейство. Радвам се, че бях част от това семейство. Щастлив съм, че след дълги години успяхме да вдигнем Купата на България и да зарадваме нашите фенове, защото те са Левски!".

"Любимият ми момент в клуба определено е финалът срещу най-големия ни съперник ЦСКА. Никога няма да забравя пълния стадион и щастието след победата. Доминирахме над съперника и донесохме много щастие на феновете", каза още 31-годишният десен бек, който вече играе във втородивизионния швейцарски Белинзона.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Емил Велев-Кокала отсече: Промениха наказанието на Левски от страх, справедливо е

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички