Емил Велев-Кокала отсече: Промениха наказанието на Левски от страх, справедливо е


Емил Велев-Кокала отсече: Промениха наказанието на Левски от страх, справедливо е
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1143 0

Апелативната комисия към БФС промени наказанието на Левски. В крайна сметка „сините“ няма да приемат Ботев Пд пред празен стадион. Само сектор "А" на „Герена“ ще бъде затворен за сблъсъка в събота.

Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев изрази мнението относно справедливостта на решението.

Според мен решението да се промени санкцията е взето поради страх. Ако има правила и се следват, трябва да се спазват. Има си точки по които се дават наказанията и хора, които взимат тези решения. Всеки е длъжен да си изтърпява наказанието. Щом са преценили, значи е справедливо“, обяви Кокала в интервю пред колегите от „Топспорт“.

След като си професионалист, не знам какво може да ти пречи. Само почитателите на Левски са ощетени в случая. Играчът не трябва да го интересува. Когато излезеш на терена, ти не мислиш за нищо друго освен за конкретния сблъсък“, отговори последният треньор извел Левски до титлата на въпрос дали все пак затварянето и на само една трибуна може да има негативен ефект върху играчите на Мъри.

А ето на коя настояща звезда на Левски идол е Христо Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички