Битката за свалянето на Наско Сираков от власт в Левски придоби нови измерения! Ето какво следва


Битката за свалянето на Наско Сираков от власт в Левски придоби нови измерения! Ето какво следва
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4440 0

Битката срещу свалянето на Наско Сираков от власт в Левски придоби нови измерения. Сдружение „Левски на левскарите“  инициира отворена подписка за феновете на „сините“. Чрез нея привържениците на столичния гранд ще имат възможност да покажат дали искат ръководството на клуба да бъде в ръцете на феновете.

По този начин ще стане ясно дали „синя“ България е съгласна властта на остане в ръцете на настоящия мажоритарен собственик Наско Сираков.

Събирането на подписи ще започне на 13 декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион „Георги Аспарухов“, Сектор А. Любопитното е , че само час по-късно Наско Сираков и изпълнителният директор

Ето какво написаха от „Левски на левскарите“:

„На вниманието на цялата синя общност,

Сдружение „Левски на Левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки левскар (независимо дали е член, или не на Сдружението), с един основен фундаментален въпрос:

„Приемате ли за основна и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над Професионален футболен клуб Левски, чрез създаване на платформа и механизми за демократичен избор на ръководство на Клуба?“

Събирането на имена и подписи ще започне на 13-ти декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион „Георги Аспарухов“, Сектор А.

Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, непримиримост, кураж и свободолюбие! Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде тласък за предстоящите действия в борбата за връщането на Левски в ръцете на изконните му собственици - неговите привърженици.

Елате на "Герена" и нека ясно и категорично да заявим желанието си за смяна на порочния модел с такъв, който подобава на Левски - демократичен, честен и принципен.

Новата орбита се състои в полагането на задружните ни усилия, а не в омръзналите ни до болка ехидни, мъгляви и доказано лъжливи "обещания".

Само ЛЕВСКИ!“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Левски на Левскарите" взима 10% от клуба, обвиниха Наско Сираков в 'тежки финансови зависимости'

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички