Пепи Димитров: Сираков лично ме помоли да звъня на левскари да гласуват, за да вземе акциите


Пепи Димитров: Сираков лично ме помоли да звъня на левскари да гласуват, за да вземе акциите
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1502 0

Един от известните привърженици на Левски Пепи Димитров говори на пресконфенцията, организирана от сдружението "Левски на левскарите". Основна тема бе случващото се в "синия" клуб през последните месеци, а Димитър Костадинов разкри, че съвсем скоро сдружението ще придобие пакета от акции, който е собственост на Тръст "Синя България". Акциите са около 10%.

Димитров атакува Наско Сираков, като заяви, че през 2020 година му е звънял да търси подкрепа от всички фен клубове, за да вземе акциите. Припомняме, че тогава бе пуснато онлайн допитване от бившия собственик на "сините" Васил Божков.

"Маските паднаха"

"Година на демаскирането. Всички си спомняте как завърши 2022 година, обединени, бяхме юмрук. Ще се върна обаче през 2020 година. И през тази година, господин Сираков лично ме помоли да звъня на левскари да гласуват във Facebook да вземе акциите. Каза, че той ще е само преносител, а всеки левскар ще се чувства като собственик. Тази година той ги открадна от левскарите, като каза: "Аз съм мажоритарният собственик", заяви той. 

"Той каза: "Ай сиктир" на организираните привърженици. Той го каза на сектор Б, а 7 месеца той бе на нивото, за което е създаден през годините. Очакваха да полетят бомби, да има свастики. Но сектор Б остави 7 месеца това ръководство и мажоритарния собственик да управлява, както може. Видя се до 1-ви септември. Вижда се и сега. Въпреки всичко те бяха на стадиона. Това беше година, в която сектор Б се извиси до нивото, което трябва да е", допълни Димитров.

Кой управлява Левски?

Според него клубът не се управлява от мажоритарния собственик. "Публична тайна е това. Преобладават хора, които са спуснати от спонсора. Левски е създаден, за да се говори истината. Ако искат да станат собственици, то ще имат пълната подкрепа. Хем искат да са в миманса, хем управляват Левски. Начело на клуба трябва да е с човек с морал. Моля се да паднат всички маски. Ще дойде време и ще разберете за какво говоря. Колкото е лоша годината, толкова е и хубава. А бариерата е левскарството". Освен това бе разкрито, че Станимир Стоилов участва дейно в сдружението и е запознат с всички детайли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички