Билети и в Германия: Левски с важна информация за пътуващите до Франкфурт фенове


Билети и в Германия: Левски с важна информация за пътуващите до Франкфурт фенове
Снимка: БГНЕС

2850 0

Левски насочва поглед към реванша срещу Айнтрахт Франкфурт в Лигата на конференциите. "Сините" отложиха ангажиментите си в Първа лига и вече се готвят за най-сериозното си сериозното предизвикателство тази година.

Важна информация

Дни преди двубоя от столичния клуб излязоха със съобщение за продажбата на билети за своите фенове. Родните привърженици ще могат да се сдобият с ценните книжа и на място, в Hilton Frankfurt City Center в Германия. 

Там пропуските ще бъдат налични в сряда (30.08) и в деня на мача от 16:00 до 20:30 часа (местно време). Техните цени са 30 лева за Блок "Правостоящи" и 50 лева за блок "Седящи".

Срещата е насрочена за четвъртък (31.08) от 21:30 часа (българско време). Двата тима завършиха при резултат 1:1 на стадион "Васил Левски", оставяйки определянето на следващия участник в групите на турнира за след седмица.

Ето какво написаха "сините" в социалните мрежи по повода:

"Левскари,

Билети за мача-реванш от плейофния кръг на Лигата на конференциите с „Айнтрахт“ ще се продават и в Германия. Пропуските ще бъдат налични в Hilton Frankfurt City Center в сряда, 30 август от 16:00 до 20:30 часа и в четвъртък, 31 август от 10:00 до 16:00 часа. Часовете са в местно (германско) време.

За привържениците на „Левски“ в продажба са две ценови категории – 30 лева за Блок „ПРАВОСТОЯЩИ“ и 50 лева за блок „СЕДЯЩИ“. До неделя, 27 август в официалния магазин на “ПФК Левски” в сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ билети се продават само за притежатели на абонаментни карти за сезон 2023/2024, а от понеделник, 28-и август ще бъдат пуснати и в свободна продажба".

Колко "сини" запалянковци се очакват във Франкфурт?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички