БФС отговори на искането на Здравко Димитров да разтрогне с Левски


БФС отговори на искането на Здравко Димитров да разтрогне с Левски
Снимка: Lap.bg

4793 0

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз отказа на футболиста на Левски Здравко Димитров да прекрати състезателните му права - това става ясно от публикуваното решение на сайта на Централата.

Както е известно, крилото искаше да разтрогне със "сините", след като изпадна в немилост при Станимир Стоилов заради хазартни прегрешения. В средата на месеца от СТК обявиха, че са получили уведомление от футболиста, но са отложили решението си, за да съберат допълнителна информация.

В крайна сметка, в БФС не виждат причина да прекратят състезателните права на Димитров и допълват, че, по отношение на прекратяването на трудовия му договор, СТК не е компетентен орган!

Ето какво гласи становището на комисията от днес:

"След разглеждане обстоятелствата по уведомление от Здравко Димитров за едностранно прекратяване на договора му с ПФК „Левски“ - София, СТК констатира че спортно състезателните права на футболиста не могат да бъдат прекратени съобразно искането на Здравко Димитров, по отношение прекратяване на трудовия договор, СТК не е компетентна във възникналия трудово правен спор".

А ето и какво е решението на БФС за евентуално отлагане на Славия - Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички