Пламен Марков: Дано ЦСКА стане шампион, подкрепям Бербатов за президент на БФС


Пламен Марков: Дано ЦСКА стане шампион, подкрепям Бербатов за президент на БФС
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4063 0

Бившият треньор на националния отбор на България Пламен Марков даде интервю пред "Мач Телеграф", в което говори за ЦСКА и за предстоящите избори за нов президент на българския футболен съюз:

"Всички се надяваме ЦСКА да стане шампион. Много време мина от 2008 година, когато за последно бяхме с титлата", заяви Марков, който до неотдавна бе изпълнителен директор на "червените" и скоро не бе давал изявления. 

"За съжаление не гледах последните мачове на ЦСКА, защото бях в чужбина. Вече съм по-далеч от клуба и не съм в кухнята. Убеден съм обаче, че този сезон битката за титлата с Лудогорец ще е много ожесточена", допълни той.

"Всички знаят, че аз от 10 години съм най-големият критик на това ръководство (б.р. - на БФС). Време е за промяна. Аз, естествено, съм за Димитър Бербатов. Винаги съм бил привърженик на това да се дава път на младите. Знам, че ЦСКА също подкрепя кандидатурата на Димитър Бербатов. Това е тяхно решение. Но дори и да не го бяха подкрепили, аз пак щях да съм за него. Това, което се случва в българския футбол, не може да продължава", категоричен бе Пламен Марков.

Във вчерашния ден бившият футболист на Левски Валери Божинов също посочи кой е неговият фаворит за поста в БФС - прочетете тук мнението му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички