Тодор Батков заяви, че Гриша Ганчев не трябва да се отказва от ЦСКА


Тодор Батков заяви, че Гриша Ганчев не трябва да се отказва от ЦСКА

4514 0

Тодор Батков коментира пред "БНТ" работата на собствениците на ЦСКА и Лудогорец Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев. Бившият благодетел на Левски заяви, че Ганчев не трябва да се отказва, а Домусчиев дава повече, отколкото получава:

"Има очевадна разлика между нашето и другите първенства. Не бива да се отказваме. Футболът е най-обичаният спорт. Гриша Ганчев не бива да отказва. ЦСКА е стожер в българския футбол. Кирил Домусчиев също. Изравнени са силите в българското първенство. Като замисъл и концепция е добър бизнес модел. Но съм убеден, че Домусчиев дава повече, отколкото получава. И то не, защото моделът е грешен, защото няма място за развитите в България.", е мнението на Тодор Батков.

Той взе отношение и по темата с бъдещия Конгрес в БФС и заяви, че който и да е следващият президент, определено има нужда от смяна на лицата:

"Да вземат да правят Конгрес в БФС най-после. Това в момента не е нормално. Вотът беше на Боби Михайлов. Той го няма. Ти не можеш така да кажеш аз съм шефа. А кой да бъде? Иво Ивков е добро предложение. Чувам, че той ще се кандидатира. Той е добро момче. Бербатов също. Защо не? Би било добро решение. Но нека малко да се сменят лицата.", заяви адвокат Тодор Батков.

Днес стана ясно, че Димитър Бербатов ще се бори за президентското място в БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички