Наско Сираков: В най-скоро време Левски ще нови спонсори


Наско Сираков: В най-скоро време Левски ще нови спонсори
Снимка: Официален сайт на Левски

3364 0

"Смятам, че в най-скоро време ще имаме и други спонсори, не само един. В много напреднала фаза на преговори сме", обяви собственикът на Левски Наско Сираков пред Дарик радио. Той призна, че финансовата ситуация в клуба остава тежка, но изрази увереност, че до лятото всички задължения към играчи, треньори и служители на "сините" да бъдат изчистени.

Сираков коментира и трансфера на голмайстора на Левски Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед. "Утре ще разговарям със Стоянович, но ние с тази идея по настояване на треньорското ръководство взехме Бари от Монтана. Знам, че ще е тежко, но трябва да се справим с това, което имаме.

Краев се възстановява, до една седмица братя Цонев подновяват тренировки, това е шанс за Марин Петков и Мартин Петков. И двамата до този момент оправдават всяка минута, в която са на терена", сподели босът на "сините".

"Вчера получиха една заплата, надявам се като дойдат парите от Робърта да получат по още една. Нашите служители, треньори и футболисти се научиха и се съобразяват със световната действителност, не само тази в Левски, за което съм им благодарен. Убеден съм, че до юни всичко ще бъде изчистено", допълни Сираков.

"Годината за всички нас левскарите наистина е тежка, но аз по никакъв начин не съм запалвал миналото лято каквито и да е фойерверки, че с магическа пръчка ще се оправят нещата", каза още той.

А какво каза Найджъл Робърта на раздяла със "сините" - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички