Батков побесня срещу БФС: Ясно е, че в Разград се взимат решенията


Батков побесня срещу БФС: Ясно е, че в Разград се взимат решенията

1761 0

Собственикът на "Левски" Тодор Батков отправи жестоки критики към БФС за начина, по който представителите на организацията се "справиха" с наказанията от мача "Литекс - Лудогорец".

Както е известно, голямата звезда на "орлите" Козмин Моци беше изгонен рано-рано заради груби нарушения, а освен това той изпусна нервите си и показа средни пръсти на отбора на Литекс и неговите фенове.

Привържениците на "оранжевите" пък едва не взривиха крака на бившия си любимец Александър Барт, до чийто крак падна бомбичка. За щастие, защитникът се размина без последствия.

Наказанията от БФС обаче бяха смешни, като Моци е наказан само за 1 мач и глоба, което е крайно недостатъчно за абсурдното му поведение. Повече по темата четете в ТОЗИ КОМЕНТАР!

"Изненадани сме от решенията на БФС вчера. Ако нашата публика беше на мястото на тази от Литекс (заради бомбичката, метната по Александър Барт), или наш играч постъпи като Козмин Моци...

Смешно е. Ако искат да прехвърлят управлението на българския футбол в Разград, да вземат да го направят. То е ясно, че там се взимат решенията", беснееше Батков след равенството на "Левски" срещу Хасково.

Иначе той коментира, че следващите мачове на тима са много важни, а освен това подчерта, че българското първенство определено не е слабо, най-вече заради интригата, която съществува. 

"Надявам се да бъдем фактор до края на първенството. Следващите два кръга ще бъдат доста решаващи. Съмнения винаги има.

Явно не е толкова слабо първенството и интригата ще бъде сериозна. Все пак разликата не е толкова голяма, всичко може да се случи. Левски мисля, че ще влезе в първата шестица, надявам се справедливостта да възтържествува", каза още Батков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички