Майкъла съветва ЦСКА: Дайте пари на Левски да скочи на Лудогорец


Майкъла съветва ЦСКА: Дайте пари на Левски да скочи на Лудогорец

2674 2

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев призова "червените" да отвърнат на удара на Лудогорец, за които се предполага, че плащат на съперниците на "червените", за да взимат точки от тях. Илиев посъветва треньорския щаб на "армейците" да отдели от месечното си възнаграждение и да брои 50 000 лева не на кой да е, а на вечния си враг "Левски", за да играят силно в 21-ия кръг срещу Лудогорец в Разград.

"И аз да съм на мястото на Кирил Домусчиев, и аз ще стимулирам, за да взема титлата, да играя в Европа и да прибера 25 милиона. Нека ръководството на ЦСКА се откаже от половин заплата и да стимулират с тези пари "Левски" за равен с Лудогорец", коментира Илиев пред Sportline.bg.

Той е уверен, че и без подпомагане "сините" могат да спечелят точки в Разград. "Очаквам интересни плейофи. Нямам търпение да дойде Лудогорец - "Левски". Мисля, че "Левски" се съживява и не съдя по онова, което се случи срещу Хасково. Ако не загубят в Разград, ще стане много интересно в първенството ни. Ако завършат наравно, ЦСКА ще дръпне с 5 точки", смята Майкъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички