Баждеков: Господин Попов ще направи така, че Левски да се върне към това, което му се полага


Баждеков: Господин Попов ще направи така, че Левски да се върне към това, което му се полага
Снимка: Иван Йочев

3979 0

Бившият изпълнителен директор на Левски Константин Баждеков присъства на общото събрание на клуба в зала 6 на НДК. Той коментира новото ръководство на тима, което бе обявено по-рано днес.

"Част от старото ръководство остава в клуба, което значи, че ще продължат проверките и одита относно моментното състояние, както и задълженията, а също и необслужването на някои договори и отговорности, което ръководството е поемало преди. Нормално е да се направи анализ и преглед на постигнатото до този момент между двете общи събрания и да се прецени до каква степен са защитени интересите на клуба.

Не мога да кажа дали има залоупотреби от старото ръководство, тъй като съм извън клуба вече повече от три години. Мисля, че след един премерен и компетентен анализ ще се направи оценка за състоянието на Левски. Амбициите на новото ръководство са клубът да расте. 

Господин Попов достатъчно отговорно се представи и легитимира пред представителите на общото събрание. Той разкри каква част от акциите притежава, с какво се занимава, какво работи. Изказа желание от името на холдинга и структурата, които ще подкрепят за в бъдеще Левски, да направят така, че Левски да се върне към това, което му се полага като водещ клуб в България.

КОЙ ЩЕ БЪДЕ КАПИТАН НА ЛЕВСКИ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА?

Разликата между бившето и настоящето ръководство е в първите действия, които бяха предприети сега. Те са за това да се стабилизира клуба и да се спре заплахата от лишаване на клуба от лиценз за участие в първенството и европейските клубни турнири. Това бе най-важната стъпка, която подсказа, че хората, които се ангажират от тук нататък да го управляват, са добронамерени.

При положение, че новото ръководство влиза с индикацията, че има желание, мисля, че това е гаранция, че хората са сериозни и създават предпоставки да им се доверим за в бъдеще", коментира Баждеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички