Кой ще бъде капитан на Левски до края на сезона?


Кой ще бъде капитан на Левски до края на сезона?
Снимка: Официален сайт на Левски

2303 0

Отборът и ръководството на Левски претърпяха огромни промени от началото на 2019 година. По-рано днес започна общото събрание на клуба, на което бе обявено и името на новия силен човек в клуба - Георги Попов.

Тежка задача има обаче и треньорът на тима Георги Дерменджиев. В клуба може да настъпи и друга голяма промяна, която да е свързана с капитанската лента. Любопитното е, че за първи път от много години на Герена има огромен брой опитни играчи, които спокойно могат да кандидатстват за длъжността капитан.

Към момента лентата се носи от крайния бранител Иван Горанов. Той играе силно от както се завърна на "Георги Аспарухов" през лятото на 2017 година и е основен играч в клуба. През зимата в Левски се завърна и Живко Миланов. 34-годишният десен защитник знае какво е да печелиш с Левски, като в кариерата си той има три титли, три Купи и три Суперкупи с тима от "Георги Аспарухов".

Другите играчи, които също могат да бъдат капитани са останалите нови придобивки на тима от този сезон - Николай Михайлов, Валери Божинов и Мартин Райнов. Вратарят прекара 12 години в чужбина и се завърна в клуба, а в мача със Славия именно той бе капитан. В последните три срещи пък Михайлов не е допускал гол, като това се случва на "сините" за първи път този сезон.

КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ АКЦИИТЕ НА ЛЕВСКИ ПРИТЕЖАВА ВАСИЛ БОЖКОВ?

Няма спор около факта, че Валери Божинов е с най-голям опит в тима на Георги Дерменджиев. Райнов пък бе капитан на Берое в последните два сезона и половина преди да облече синята фланелка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички