Американци не се отказват от Хосе Кордоба, обмислят завишена оферта към Левски


Американци не се отказват от Хосе Кордоба, обмислят завишена оферта към Левски
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3122 0

Един от най-желаните играчи на Левски през този зимен трансферен прозорец се оказа защитникът - Хосе Кордоба. От "синия" клуб вече отхвърлиха няколко много примамливи предложения за панамския играч, включително и 2 млн. евро от датския Брьондби.

Друг от кандидатите за подписа му е американският Ню Йорк Сити. Клубът търси да се подсили в отбрана и e отправил първото си предложение от около 1,5 милиона евро за панамския национал. От "Герена" обаче не са били удовлетворени и са го отклонили, пише "Тема спорт". Преди това такова имаше предложение и от руския Сочи, който изкушаваше бранителя с много висока заплата.

Трансферният прозорец в САЩ отвори на 31 януари и ще продължи до 23 април. Отборите от МЛС използват основно тези дати, за да изградят съставите си, а по-малко сделки се осъществяват през лятото. Именно това кара Ню Йорк Сити все още да обмислят да изпратят на "Герена" по-завишена оферта. Освен това от американския клуб са съсредоточени в търсенето на централен защитник, който има по-силен ляв крак. Именно такъв е бранителят на Левски. А как "сините" обмислят да мотивират Кордоба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички