Завръщането на Станимир Стоилов пак е на дневен ред в Левски


Завръщането на Станимир Стоилов пак е на дневен ред в Левски
Снимка: Оф. сайт на Астана

2423 0

Последните сътресения в Левски на терена може да доведат до треньорска промяна. Според "Тема Спорт" на "Герена" вече обмислят преговори с най-желания си треньор в последните години - Станимир Стоилов. Според изданието ръководството на клуба дори е обсъждало как да бъде компенсирана футболната федерация на Казахстан, къдетой той е селекционер, за преждевременно прекратяване на договора му.

Отпадането на Левски от турнира за Купата на България, изоставането на 7 точки от първия в класирането на Първа лига и игровата криза на отбора са причина за постепенно снемане на доверието от настоящия треньор Славиша Стоянович. Засега обаче той запазва поста си.

СПАС РУСЕВ ПОТВЪРДИ ЗА ПАВЕЛ КОЛЕВ И ОБЯВИ: ОЧАКВАМ ПЪЛНА РЕФОРМА В ЛЕВСКИ

Конците на "Герена" от 1 януари ще дърпа Павел Колев - той е новият изпълнителен директор на клуба. Шефът е близък до Стоилов и ще трябва да го убеди да се завърне в Левски. Ясно е, че за да се случи това , Мъри трябва да получи солидни гаранции, че всичко в клуба е наред, а правомощията му ще са големи. Фаворит за спортен директор пък е Христо Йовов.

Междувременно в отбора има сериозни проблеми след поражението от Ботев (Враца) в първенството. Вижте какви са те в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички