Спас Русев потвърди за Павел Колев и обяви: Очаквам пълна реформа в Левски


Спас Русев потвърди за Павел Колев и обяви: Очаквам пълна реформа в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски - https://levski.bg/

2619 0

Собственикът на Левски Спас Русев коментира темата на деня, че Павел Колев ще бъде новият изпълнителен директор на "сините". Босът потвърди тиражираната из медиите днес новина пред колегите от "Дарик".

„Договорът на Павел Колев влиза в сила от 1 януари 2019 година. Той е резултат на преговори, които водих с него няколко месеца. Впечатлен съм от личните му качества, отличното му футболно образование и работата му в Българския футболен съюз. Това ме накара да му гласувам доверие и очаквам от него да направи пълна реформа в клуба и Детско-юношеската школа.

„Бяхме коректни и изчакахме да приключи участието на България в турнира Лига на Нациите, където господин Колев беше изключително ангажиран и спомогна за добрата организация на домакинските ни мачове. Затова сега обявяваме официално тази новина.

Смея да твърдя, че представителният отбор на Левски има сериозен игрови облик благодарение на треньора Славиша Стоянович и неговия екип, затова се надявам, че Павел Колев, който ще има свобода на действие, ще успее да реформира и организира клуба до високи европейски стандарти. Досегашният изпълнителен директор Красимир Иванов остава в клуба като финансов директор“, заяви Спас Русев.

СТОЯНОВИЧ: ЧАК С ПОБЕДАТА НАД ЦСКА СТАНАХ ДОБРЕ ДОШЪЛ В ЛЕВСКИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички