Високата цена на Станислав Костов отказва купувачите


Високата цена на Станислав Костов отказва купувачите
Снимка: Оф. сайт на Левски

1807 0

Ръководството на Левски е поставило цена от 750 000 евро на своя нападател Станислав Костов и това е причината за момента трансферът му в чужбина да пропада. Високата цена за голаджията отказва желаещите към момента, пише "Меридиан Мач".

Турският Акхисар бе спряган за сигурен нов отбор на голаджията, но едва ли ще се стигне до подобна сделка. Тимът от южната ни съседка отказва да плати въпросната сума, тъй като покупката на Костов ще погълне почти цялата сума от продажбата на Йевген Селезньов в Малага. Интерес към голаджията имаше и от други тимове в Турция, както и от още европейски отбори, но официална оферта липсва към момента.

В същото време стана ясно, че специалисти съветват тимове от южната ни съседка да се насочат към Жерсон Кабрал. Крилото впечатлява с показателите си от есента, когато показа, че наистина има място на “Герена” и се превърна в основен играч. Освен това Кабрал може да излезе по-евтино на евентуалните кандидати за подписа му, тъй като договорът му със "сините" изтича през лятото и той става свободен агент. Играчът все още не е приел офертата на Левски за нов контракт.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА КОНТРОЛНИТЕ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ

От края на календарната 2018 година пък треньорът на столичани Славиша Стоянович заяви, че иска в отбора му да има повече българи. Поради тази причина на "Георги Аспарухов" продължават да умуват над привличането на Иван Бандаловски и Валери Божинов. Повече по темата четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички