Енигмите в Левски: Стоянович проговори за контузиите на Паулиньо и загадката Васчук


Енигмите в Левски: Стоянович проговори за контузиите на Паулиньо и загадката Васчук
Снимка: Официален сайт на Левски

3584 0

Старши-треньорът на Левски Славиша Стоянович обнадежди феновете на "сините" за здравословното състояние на двама от играчите, които се очакваше да са важна част от първия състав на 26-кратните шампиони - Паулиньо и Богдан Васчук.

Бразилецът изпитваше сериозни проблеми с контузии, не проведе добра лятна подготовка и беше бледа сянка на това, което показа през първата половин година от престоя си на "Герена". Естонецът от своя страна показа класа с фланелката на Левски, но тези моменти бяха епизодични, отново заради контузии. По думите на Стоянович обаче и двамата в момента са здрави, като той е особено очарован от класата на бразилското крило.

"От първия ден има желание в Паулиньо да напредва във всяка една тренировка. Беше труден период за него. Не можеше да влезе в ритъм заради контузиите. Гледал съм го на видео колко ценен играч бе за Левски преди мен", отсече Стоянович пред клубната телевизия.

"За Васчук мога да кажа, че познавам добре неговите характеристики. Бил съм негов треньор. Щастлив съм, че сега е напълно здрав. Трябва да направи добра подготовка, за да покаже своята игра. Имаме шест мача, а може и да бъдат седем до края на подготовката в Кипър. Искам да видя агресивност и скорост в нашата игра. Нашата идея е да играем офанзивен футбол", завърши Стоянович. Междувременно продължават спекулациите с бъдещето на треньора на "сините", като дори разкриха причините Стоянович да иска да се махне от Левски (вижте ги тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички