В Левски продължават да умуват над привличането на Божинов и Бандаловски

Ръководството на Левски продължава да умува над привличането на бившия играч на тима Валери Божинов, както и на защитника Иван Бандаловски. В момента двамата играят в първа лига, но на Герена не са сигурни, дали те ще бъдат от полза за отбора, пише "Тема Спорт".

Треньорът на 26-кратните шампиони Славиша Стоянович на няколко пъти в хода на сезона заяви, че е запознат с качествата на играчите. Преди нападателят да премине в Ботев Враца, а Бандата в Берое, двамата защитаваха цветовете на сръбския гранд Партизан.

Стоянович отсече - надява се на повече българи и бърза селекция в Левски

Някои футболисти си правят реклама на гърба на Левски, а "сините" трябва да се разбързат със селекцията и освобождаването от ненужните футболисти...

Освен това наставникът на "сините" продължава да изявява недоволството си от зимния трансферен прозорец. Желанието му бе да бъдат привлечени нови играчи, а към момента такива на "Георги Аспарухов" лиспват.

Все пак столичани могат да имат ново попълнение в най-скоро време. Вчера стана ясно, че Джордан Нкололо е пристигнал при тима на Левски на подготовката в Кипър. Повече по тази тема четете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!