ВИДЕО: Левски продължава мащабния ремонт на тренировъчната база

От Левски се похвалиха, че продължава големия ремонт на тренировъчните игрища. Като част от цялостното подобряване и модернизиране на инфраструктурата около и на стадион "Георги Аспарухов", клубът предприе мащабен ремонт на терен 2, написаха "сините".

Игрището е основното поле за провеждането на тренировките на първия отбор, както и терен за двубоите на юношеските формации на „синята“ академия от елитните групи. По време на ремонтните дейности ще бъде изцяло подменено тревното покритие, така че да отговаря на всички съвременни изисквания, а в същото време ще бъде подобрена и инфраструктурата на съоръжението.

Паулиньо с обръщение към "синя" България след дербито с ЦСКА

Звездата на Левски - Паулиньо, използва социалната мрежа Instagram, за да отправи послание след столичното дерби срещу ЦСКА. Припомняме, че разоч...

Редом с това клубът продължава да подобрява условията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни дейности по два терена за Футбол 5 и Футбол 9 и ще бъде стартиран мащабен ремонт на съблекалните за нуждите на децата от ДЮШ.

Междувременно, за кои двама български играчи стана ясно, че остават цел на Левски - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!