В Латвия са сигурни, че Славиша Стоянович напуска Левски


В Латвия са сигурни, че Славиша Стоянович напуска Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1356 0

Спекулациите за бъдещето на треньора на Левски - Славиша Стоянович, продължават. Самият той след последния мач на тима срещу Берое сам намекна, че може и да напусне, то в Латвия вече го считат за сигурен наставник на националния тим. Преди няколко дни финансовия шеф на "Герена" Красимир Иванов заяви, че Стоянович остава треньор на тима и това е последната изразена позиция от "синия клуб".

Президентът на латвийския футболен съюз Каспарс Горкшс направи интересно изказване, като според него единственото нещо, което остава на Стоянович е да разтрогне с настоящия си тим, за да поеме Латвия.

"Не мога да реша този проблем в днешния ден, както ми се иска. Въпреки че имаме конкретен кандидат, не мога да разкрия нищо за името му, защото все още има действащ договор с клуба си. Все още не е разтрогнал, затова ще трябва да изчакаме няколко дни, преди да се случи и това." По думите му става ясно, че новият селекционер е изключително познато име в страната.

Стоянович е бил начело на местния ФК Рига и също така има действащ ангажимент, от който трябвало да се освободи, за да поеме поста, какъвто е случаят със специалиста. Единственото друго спрягано име за поста е това на Виктор Скрипник, който в момента води ФК Рига. Но Горкшс директно обяви, че не става въпрос за него. "Единственото, което мога да ви обявя е, че водим преговори директно с него, но и клубът му вече би трябвало да е наясно, че той иска да дойде при нас. Какво ще се случи, ще разберем съвсем скоро". В Словения също веднага разпространиха тази информация, като допълват, че единствено обрат в последната минута може да остави Славиша в Левски.

Какво заяви Стоянович след мача с Берое - припомнете си тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички