Шеф в Левски обяви дали Славиша Стоянович остава в Левски


Шеф в Левски обяви дали Славиша Стоянович остава в Левски
Снимка: БГНЕС

4682 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че смяна на треньора на стои на дневен ред и Славиша Стоянович остава начело на тима. Вчера се появиха индикации, че сърбинът може да напусне, след като сам намекна това в интервю след двубоя с Берое. 

"Евентуално освобождаване на Стоянович не стои на дневен ред и такива разговори не е имало", категоричен беше Иванов пред Канал 3. Днес се е състояла среща между собственика на клуба Спас Русев, Красимир Иванов и Славиша Стоянович, на която са обсъждани въпросите със зимната селекция на отбора и предстоящата подготовка.

След вчерашната загуба с 1:2 от Берое в Стара Загора в последния мач от есенния дял от шампионата Стоянович обяви, че днес ще се срещне с ръководството на отбора и е готов да понесе последствията за лошите резултати на отбора. Той заяви, че иска и нови футболисти, на които да разчита през пролетта. Досега специалистът не е правил селекция на "Герена". Какво точно заяви Стоянович след загубата с Берое - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички