Удар за Ботев (Пд) : Левски преговаря с Даниел Кайзер


Удар за Ботев (Пд) : Левски преговаря с Даниел Кайзер
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

2760 0

Даниел Кайзер е залял Ботев (Пд) с нов студен душ, твърди вестник "Меридиан мач", според който вратарят е влязъл в преговори и с Левски. Досега той водеше такива с "канарчетата“ за продължаване на договора. Сегашният му изтича през лятото.

Наскоро самият Кайзер бе обявил, че няма проблеми и скоро ще подпише. Сега обаче ситуацията се е променила. Полякът рязко се отдръпнал и сам признал пред шефовете, че има други предложения от България. Мениджърска агенция се превърна в ябълката на раздора между Даниел и "жълто-черните“. Тя настоява за комисионна, която да бъде платена на момента при подписването. От Ботев обаче не са съгласни на този вариант и предлагат парите да бъдат разсрочени във времето. Агентите обаче стоят твърдо на своята позиция.

Това е било добре дошло за "сините“. Те са застрашени отново да останат без опитен вратар, ако не успеят да задържат Николай Михайлов. В момента той е получил доста изгодна оферта, за да се завърне в Турция. Националът има договор със "сините“ до края на първенството, който е с опция да бъде продължен за още 2 години. Двете страни обаче все още не са седнали на масата за преговори.

Но дори и Михайлов да остане, Левски пак ще има нужда от още един качествен вратар, който да му бъде конкурент. В момента на "Герена“ резерви са Николай Кръстев и Петър Иванов. Първият от тях обаче почти сигурно ще бъде продаден на друг отбор. Иванов пък все още е прекалено млад.

Първоначално от Левски се бяха насочили към друг вратар от Пловдив - Мартин Луков. От Локомотив (Пд) обаче им поискаха 300 000 лева за него, пише изданието. Кой друг вратар е вариант за столичани вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички