Левски хареса български вратар, но и ЦСКА го иска


Левски хареса български вратар, но и ЦСКА го иска

7070 0

Столичните грандове ЦСКА и Левски проявяват интерес към вратаря на националния отбор Димитър Евтимов, пише "24 часа“. 25-годишният страж в момента пази в третото ниво на футбола в Англия - Лига 1. През януари Евтимов премина от Бъртън в Акрингтън Стенли.

Роденият в Шумен вратар се подвизава на Острова от лятото на 2011 г., когато премина от Чавдар (Етрополе) в Нотингам Форест. От миналата есен Евтимов е викан в националния отбор, където досега е резерва.

Със солидните си физически параметри - 190 см, 83 кг, той е впечатлил "червени“ и „сини“. На "Герена“ успешно завръщане направи Николай Михайлов. При всички случаи обаче Левски ще се нуждае от още един класен вратар. Сегашната резерва Николай Кръстев няколко пъти бе преотстъпван.

Към титуляря на ЦСКА Витаутас Черниаускас интерес имат руски отбори. Литовецът бе наблюдаван от емисари в мача срещу Черно море, който завърши с минимална победа на "червените“ 1:0.

По-рано вчера Евтимов излезе титуляр за Акрингтън Стенли в домакинството срещу Флийтуд. Гостите биха с 1:0, а тимът на българина вече е 18-и в класирането. Кой е другият вратар, който е харесан от Левски, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички