Лудогорец си хареса вратар от Първа лига


Лудогорец си хареса вратар от Първа лига
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2175 0

Българският шампион Лудогорец си е харесал вратар от Първа лига. Разградчани следят изявите на полския вратар на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер, твърди transfermarkt.de.

26-годишният страж е несменяем титуляр, след като успя да спечели битката с Иван Чворович. Кайзер бе на вратата на “канарчетата” във всичките 16 двубоя в Първа лига, като в 7 от тях опази мрежата си суха. Освен от Лудогорец представянето на поляка се държи под око от полски и руски клубове, пише "Тема спорт". Разградчани разполагат на този пост с Ренан и Хорхе Броун, както и с Владислав Стоянов, който обаче не е играл повече от година и половина заради тежка контузия. Към първите двама има сериозен интерес от латиноамерикански клубове.

Вече стана ясно , че "орлите" се готвят сериозно за зимния трансферен прозорец. За разлика от предишни години, този път "орлите" имат намерение да се подсилят сериозно с нови футболисти. Разградчани искат да освежат състава си. Вече са набелязани дузина чуждестранни играчи. Доста от тях са оставени в списък от вече бившия спортен директор Методи Томанов, а останалите са предложени от различни мениджърски агенции.

От Лудогорец вече обявиха промени в управленската структура на клуба. Ето какви са те

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички