Павел Колев за Моци: Откровен провокатор, в нормална държава ще изгори за 5 мача


Павел Колев за Моци: Откровен провокатор, в нормална държава ще изгори за 5 мача
Снимка: БГНЕС

2418 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев беше толкова вбесен след мача с Лудогорец, колкото рядко се случва да го видим. Той обвини защитника на разградчани Козмин Моци в липса на възпитание и заяви, че той заслужава наказание от поне пет мача. Повод за това стана непрофесионалната реакция на румънеца, след като стана автор на втория гол във вратата на "сините" в мача. Той изпълни точно дузпа, след което застана с разперени ръце пред част от агитката на съперника, празнувайки гола си.

"Това е липса на възпитание. В нормална държава Козмин Моци ще получи поне пет мача наказание. Съдията се забави пет минути да го изгони. Той е откровен провокатор и това беше преднамерено действие от него. Често го прави по българските терени. Когато пет минути се чудиш какво да направиш, хората полудяват, защото виждат, че не се случва това, което трябва. Трябваше четвъртият съдия да му каже за ситуацията, за да разбере какво става. Аз нямам обяснение защо трябва да дразниш публиката при 2:0 за Лудогорец. Това трябва да се изкорени, особено от чужди футболист. Ако това го направи българин в чужбина, ще му съсипят кариерата", коментира Колев след двубоя.

"Когато се събере Дисциплинарната комисия, ще разберем какво ще стане. Ние не търсим вина в наказанието на Живко Миланов, а той е наясно, че щеше да има провокации от Черно море. Грешно беше да се поддаде и не го оправдахме, видяхте, че и Георги Дерменджиев го потвърди това. Това, което излизаше от устите на феновете на варненци, не е нормално човешко същество да синтезира в мозъка си", допълни директорът. Вижте видео със скандалния момент в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички