Стоянович разкри какво е притеснението му преди Лудогорец

Наставникът на Левски Славиша Йоканович коментира контролата срещу Локомотив София, спечелан от "сините" с 2:0. Лидерът в Първа лига подновява първенството на 20 октомври с голям мач срещу Лудогорец в Разград.

"Имаме още 7 дни за работа. Малко ни натежават контузиите, но по-важното е, че почти всички сме тук. Имаме само двама играчи, които са с националните си отбори – Горанов и Холмар Ейолофсон. Все още имаме играчи с контузии, но въпреки това имаме цяла седмица да работим заедно по тактиката за мача срещу Лудогорец", сподели Стоянович за предстоящото дерби.

Левски подчини Локо София, нападател с първи мач за "сините" (ВИДЕО)

Отборът на Левски победи Локомотив (София) с 2:0 в контролна среща, играна на стадион "Георги Аспарухов". В 18' влезлият като резерва Давиде Мари...

"Това беше приоритетът ни , както и да си отпочинат малко играчите, които натрупаха повече минути. През последните 2-3 дни направихме няколко по-леки тренировки. Не мога кажа какво е състоянието на Атанас Кабов. Илия Димитров вече дълго време го мъчи някаква контузия. Кабов, ако не се лъжа, отиде на преглед в болница. Чакаме резултат. Да, мисля, че ударът при него беше в главата. След него той не се чувстваше добре, не можеше да пази равновесие. Нека видим резултатите.”

"Луан Виана? Все още е малко тежък. По време на мача видях някои позитивни неща от него. Определено се потруди. Все още има много неща, които да изглади. Понеже имаше въпроси за теглото, може би трябва да свали и някой друг килограм. Въпреки всичко той много се труди, помагаше и във фаза защита. Относително добре се представи", доълни още той за представянето на бразилския нападател, който направи неофициален дебют 

 

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!