Славия иска Левски да им плати над 1100 седалки повече от счупените

Феновете на Левски са счупили 863 седалки на стадион "Славия". Това е окончателната бройка. Клубът обаче ще бъде принуден да плати на "белите“ за близо 1200 отгоре. Причината за това е, че не може да се изработи точна бройка от фирмите, които се занимават с тази дейност, пише "Тема Спорт".

Парчето струва малко над 12 лева с ДДС, а не както бе афиширано отначало - 50 за бройка. "Седалките са същите като останалите“, обявиха "сините“, които са срещнали и друг проблем - Славия ползва два цвята на стадиона – бял и черен. Именно за това Левски ще трябва да поръча 2000 седалки. "Искат ни да заявим поне 1000 от цвят", разкриват от "Герена". От "Овча купел" оцениха щетите на близо 55 000 лева, което означава, че са надули сериозно и цената на труда за поставянето на новите седалки.

Левски плаща сериозна сума заради вандалските действия на феновете си срещу Славия

През уикенда Левски изключително трудно надделя над Славия в най-старото столично дерби, като "сините" се наложиха с 2:0 на стадиона в "Овча Купе...

От Левски се надяват, че изцепките ще спрат, защото се отразяват и на посещаемостта на домакинските мачове. На срещата с Ботев (Враца) на трибуните имаше едва 3400 души, въпреки че времето бе доста приятно за присъствието на мач. Грозните сцени от "Овча купел“ и Балчик обаче отдръпнаха поне 2000 души от мачовете на любимия отбор. А какво ядоса "сините" фенове преди мача със Славия вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!