Николай Михайлов със съобщение за Петър Хубчев след повиквателната от Балъков


Николай Михайлов със съобщение за Петър Хубчев след повиквателната от Балъков
Снимка: Официален сайт на Левски

7730 0

Николай Михайлов изненадващо получи повиквателна за националния отбор по футбол и наруши медийното си мълчание в последните месеци. Стражът, който има един-единствен мач за Левски през настоящата кампания, изрази задоволството си, че отново ще пази за България, но имаше важно съобщение за клубния си тим и треньора Петър Хубчев, който по думите на сина на президента на БФС Борислав Михайлов не му дава шанс. 

"Радвам се, че съм на "Герена", тъй като Левски е велик отбор. Израснал съм в Левски и имам специално чувство към клуба. Не съм щастлив обаче от факта, че не ми се дава шанс. Няма да продължавам по този начин. Искам да бъда от полза на любимия си отбор", категоричен беше Михайлов в интервю за онлайн портала "Gong". 

Помолен да обясни по-подробно за собствената си ситуация в Левски, стражът беше лаконичен, като отказа да говори по-подробно. Той обаче обяви, че обещанията, дадени му при подписа на новия контракт, не са спасени. 

"Само ще кажа, че това, което ми беше обещано през лятото, не се случва. Не искам нищо повече да коментирам. Всеки си носи кръста. Така са решили, така се направили", сподели бившият играч на Твенте. 

Пълния състав на Красимир Балъков за мачовете на България срещу Черна гора и Англия вижте в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички