Райнов: Винаги съм искал в Левски, вече усещам магията на този отбор


Райнов: Винаги съм искал в Левски, вече усещам магията на този отбор

1127 0

Полузащитникът на Левски Мартин Райнов категорично отрече да е извивал ръцете на клуба за пари при опитите да бъде привлечен на "Герена". При представянето си днес българският национал обяви, че се радва на една добра атмосфера в клуба и вече започва да усеща какво е да бъдеш в "синия" клуб.

"Чувствам се здрав и съм готов да играя. Лично аз усещам една добра атмосфера в Левски и се надявам да имаме успех. Сигурен съм, че това ще стане. Аз съм тук от една седмица, започнах да усещам какво е Левски и магията на този отбор. Усещам добър колектив и уважение сред играчите. Пожелавам си аз и моите колеги да бъдем здрави и да имаме успехи", заяви бившият капитан на Берое пред журналистите.

СПАС РУСЕВ ОБЯВИ, ЧЕ СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ ЛЕВСКИ: ДЪЛГОВЕТЕ НА КЛУБА ЩЕ СТАНАТ НАПОЛОВИНА

"Желанието ми винаги е било да дойда в Левски. За мен наистина е чест да съм в този голям отбор. Причината да не се случва трансферът не е била в мен, не са зависели от мен нещата. Радвам се, че съм тук, това исках да стане, да играя тук. От моя страна категорично не е имало извиване на ръце, господин Вангелов видях какво е казал, изненадан съм от неговите думи, тъй като той лично ми се е обаждал няколко пъти да ме иска в Левски. Той има право да казва каквото иска, така че няма проблем", каза още футболистът.

Каква е била причината Берое да склони да го продаде в Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама