Левски се договори с централен защитник?


Левски се договори с централен защитник?
Снимка: Официален сайт на Левски

5262 0

С привличането на Живко Миланов зимната селекция на Левски върви към финализиране. Тя може да се смята за приключена с привличането на централен защитник. За подсилването на отбраната на "Герена" имат няколко опции, включително и от чужбина, пише "Тема Спорт".

Ботев (Пловдив) отряза мераците за Кристиян Димитров, в застой са и нещата с Иван Бандаловски от Берое. Затова и "сините" насочиха внимание към чуждестранния пазар. Те вече са постигнали принципна договорка с легионер, твърди изданието. Очаква се до края на седмицата Левски да има още един централен защитник, каквото е желанието на Георги Дерменджиев. На тази позиция той разполага с Давид Яблонски, Нуно Рейш и младоците Деян Иванов и Томислав Папазов.

ЛЕВСКИ ИМА НУЖДА ОТ ЛЮБОВ

Изданието разкрива, че вчера изпълнителния директор Павел Колев е сплотил редиците. Шефът е влязъл в съблекалнята и е провел разговор с играчите и треньорския щаб. На срещата той е успокоил, че всичко в клуба ще бъде наред.

Както е известно, на "Герена" има голяма турбуленция около смяната на властта. Играчите имат да получават заплати за декември миналата година, скоро ще дойде и падежът за януарските. Те са уверени, че всичко ще им се изплати. Приоритет на клуба е и погасяване на дългове в размер на 2 млн. лева, от които зависи евролицензът. Ако тези пари не бъдат платени до 28 февруари, "сините" ще бъдат извадени от евротурнирите. А кой е следващият играч, с който клубът ще се раздели - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички