Спас Русев обяви, че се оттегля от Левски: Дълговете на клуба ще станат наполовина

Собственикът на Левски Спас Русев проговори за ситуацията в клуба и обяви оттеглянето си "сините". За смяна на собствеността се говори в медийното пространство от няколко месеца, но за първи път и Руусев признава, че си тръгва.

Тази седмица излезе информация от изпълнителния директор Павел Колев, че дълговете на Левски са над 30 млн. лв. Но Русев обяви, че те ще намалеят наполовина след официалното му оттегляне от властта на "Герена".

Васил Божков и Павел Колев не са се отказали от Левски, Йовов също ще има роля

Ситуацията в Левски остава все така динамична, като най-голямата мистерия е около това дали "сините" ще имат нов собственик и кой ще бъде той. На...

"Към момента на Общото събрание и на така наречената дата да прехвърля на собствеността, задълженията ще бъдат може би по-малко от половината на това, което се тиражира сега – между 15-16 милиона лева", заяви Русев пред Нова телевизия.  На въпрос ще опрости ли парите, които е дал като заем към клуба, Русев заяви: "То във футбола друга формула няма".

Изпълнителният директор на тима Павел Колев вече призна, че е назначен от Васил Божков, за когото се смята, че ще е новият силен човек на "Герена". Ето какво заяви Колев.

Още по темата

Please select answer!