Берое продал Райнов на Левски, защото ги вбесил с изказване

Спортният директор на Берое Валентин Грудев призна, че трансферът на Мартин Райнов в Левски е бил форсиран след интервюто на халфа, в което той призна, че е готов да играе за "сините".

"Това интервю, което Райнов даде, и по-скоро няколкото изречения от него, бяха неуместни, при положение че Мартин беше футболист на нашия клуб. Футболистите си имат глава на раменете, ако така го е чувствал, няма какво да коментираме", заяви Грудев пред "ТВ Стара Загора".

Официално: Левски подписа с национал на България

Мартин Райнов подписа днес своя договор с Левски. Контрактът му е за срок от година и половина, информираха "сините". Българският национал бе жел...

ФЕНОВЕТЕ НА БЕРОЕ КЪЛНАТ ДОСКОРОШНИЯ СИ КАПИТАН ЗАРАДИ ЛЕВСКИ

"И преди съм казвал, че Мартин Райнов е играл мъжки за Берое. Ние, като спортно-техническо ръководство, сме доволни от прихода, защото оставаха по-малко от четири месеца от договора му. Той държеше да премине в друг клуб, дали в Левски, или в чужбина. След това интервю, което даде, и да беше останал, нямаше как да му гласуваме доверие", допълни директорът. Припомнете си думите на халфа в този материал. 

Източник: "Меридиан мач"

Още по темата

Please select answer!