Преговорите с Хушбауер в застой - Славия поиска тлъста сума от Левски


Преговорите с Хушбауер в застой - Славия поиска тлъста сума от Левски
Снимка: Getty Images/Guliver

2982 0

Преговорите на Левски със Славия (Прага) за халфа Йозеф Хушбауер са в застой и причината за това е, че чешкият клуб е поискал сериозна за родните стандарти сума за играча. Новината съобщи изданието isport.blesk.cz, според което първоначално Славия е имала намерение да пусне без трансферна сума. Впоследствие чешкият гранд е размислил и е поискал сериозна сума - около 20 милиона крони, което в български лева е малко над милион и половина.

Заради проблема, халфът е "във вакуум" и дори не е заминал на зимния лагер на отбора. Българският клуб не иска да плати тази сума и може да се откаже от интересния играч.

Според чешкото издание, Левски вече е преговарял с чешкия футболист в началото на седмицата и му е обещал 'доста щедри условия". И тук се споменава заплатата, за която portLive.bg вече писа. Вижте подробности в този материал. Това възнаграждение е щяло да направи Хушбауер един от най-добре платените играчи на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички