Петър Хубчев видя и нещо положително след отпадането на Левски, обясни и за травмата на Тиам

Наставникът на Левски Петър Хубчев очаквано не бе в особено добро настроение след отпадането от Лига Европа и разгромната загуба с 0:4 от АЕК Ларнака. Хубчев все пак определи, че единственото хубаво е, че е изтекло наказанието от УЕФА, което бе наложено без публика на клуба.

"Трудно ще говорим за позитиви, макар че ние сме видели и това. Най-хубавото е, че приключи наказанието за клуба след тези срещи. Много грешки и технически, и спортни, но не е сега моментът да ги кажем", заяви Хубчев.

Левски се прости с Лига Европа след разгромна загуба от АЕК Ларнака

Левски приключи участието си в Лига Европа, след като допусна втора загуба от АЕК Ларнака с 0:4. След загубата и с 3:0 в Кипър "сините" напуснаха...

"Не ми се видя много добре, но има една тренировка с отбора (б.р. новото попълнение Робърта). Относно пропуска, ние така си представяхме нещата - с бърз гол, но бързо угасна тя. Не знам, но докторът казва, че не е лека контузията. След като отбелязаха гол беше ясно, че ние много, много трудно ще направим нещо. Не искам да се концентрирам  върху един играч. Не трябва да е така и не трябва да го допускаме. Толкова деца, даже и повече трябва да има по всички мачове. Колкото повече, толкова по-добре за спорта. Интересува ме мача, който е след 3 дни, той също е част от сгъстения цикъл, след това ще види", допълни още наставникът.

Още по темата

Please select answer!