Павел Колев: Васил Божков ме назначи, ако не стане шеф, и аз си тръгвам


Павел Колев: Васил Божков ме назначи, ако не стане шеф, и аз си тръгвам
Снимка: БГНЕС

4290 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев потвърди, че очакваният нов собственик на клуба е бизнесменът Васил Божков. Бившият директор в БФС обяви, че ако бившият собственик на ЦСКА не поеме властта на "Герена", самият Колев ще си тръгне със сигурност.

"Аз съм назначен от Васил Божков на работа в клуба. Нямам информация, че акциите са прехвърлени на други хора. На този етап съм на работа в Левски. Ако Васил Божков ми каже, че няма да е собственик, тогава ще си тръгна. Това ще стори и целият управителен съвет на клуба, тъй като е напълно нормално", обясни Колев пред агенция "Спортал".

КОЙ Е ПАВЕЛ КОЛЕВ И ЗАЩО НАЗНАЧАВАНЕТО МУ В ЛЕВСКИ Е СИЛЕН ХОД?

Той посочи още, че сегашните ръководители в столичния гранд имат за цел да извършат одит в клуба и да начертаят стратегия за бъдещето. Павел Колев бе категоричен, че не знае в клуба да е имало прехвърляне на акции, както се шуми от вчера. А ето кой е новият собственик на Левски според слуховете. Подробности вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички