Нов обрат на "Герена": Левски с изненадващ нов собственик


Нов обрат на "Герена": Левски с изненадващ нов собственик
Снимка: Официален сайт на Левски - https://levski.bg/

6625 0

Тимът на Левски е напът да изненада своите привърженици с нова ударна новина. Бившият футболист и директор на "сините" - Христо Йовов, е новият собственик на клуба, твърди Sportal.bg. Легендата на столичния гранд е получила акциите на Спас Русев и вече е мажоритарен акционер на клуба.

Снощи SportLive.bg Ви информира за възможните нови варианти за управлението на Левски. От ръководството на клуба все още не са излезли с официално становище по случая. "24 часа" пише, че новината вече е потвърдена от няколко източника. Това означава, че Васил Божков няма да бъде новият собственик на тима от "Герена". Павел Колев също може да се откаже от поста изпълнителен директор, за който се съгласи от втория опит.

През последните две седмици двамата подготвяха план, за да може 26-кратните шампиони, които имат над 25 милиона лева задължения, да бъдат спасени, а да не последват съдбата на ЦСКА. Според други информации, Даниел Боримиров и Димитър Иванков също ще бъдат сред собствениците на Левски.

Междувременно новото попълнение на Левски - Валери Божинов, заяви какво, според него, го е върнало на "Герена". Какво каза Божигол - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички